JUL
02
17:00

Sarau mal gestat - Festival de poesia d'Els Vespres Malgastats

El Sarau Mal Gestat és un festival poètic que neix en un inici per voler ser la festa de cloenda del cicle de poesia d'Els Vespres Malgastats. Però, el 2019 se'n desvincula per començar a funcionar de forma autònoma al cicle per tal d'esdevenir un festival poètic on hi participen poetes acompanyats de músics i, fins i tot, on es creen jam's poètiques o poesia experimental.

Enguany hi participaran els poetes: Xevi Pujol(Sant Bartomeu del Grau), Anna Pantinat (Barcelona) i Mohammad Bitari (Natzaret). Després d’ells hi haurà la participació del grup: Saüc en Flor. 

Saüc en Flor naix després de rondar, durant hores, per les obagues i els soleis del Montnegre i l’Alta Garrotxa. Des de la senzillesa de la natura, com el rajar d’una font, la seva proposta musical es pot descriure com a beat silvestre. Un bategar bosquerol que arrela en la tradició mentre joguineja amb les sonoritats modernes, amb un peu a l’acusticitat i l’altre al so elèctric. 

La seva proposta teixeix un relat orgànic, en el fons i en les formes, que intenta transmetre els estats d’ànim de l’humà en comunió amb la natura, lluny del brogit mundà, a partir d’una lírica elaborada, plena de matisos, i interpretada amb la simplicitat dels jocs de veus. Tot plegat, acompanyat d’un subtil joc de guitarres i contrabaix que acompanya a la perfecció aquesta passejada introspectiva.
Veure descripció sencera

En el proper pas us demanarem la informació addicional de cada producte i els detalls per completar la compra.