Esdeveniments

Coloma Bertran ens presenta PRINCIPIS (Segell Microscopi, 2022), el seu segon àlbum en solitari. Un disc de jazz transcultural en el que estrena vuit composicions pròpies, així com el tema "Fiona's in da house" del guitarrista Quim Abramo i una adaptació molt personal de la cèlebre "My favorite things" de Richard Rodgers i Oscar Hammerstein. 
"Principis" va ser gravat per Jaume Figueres a Estudis Ground al juliol de 2021 . Va ser mesclat por Panxii Badii i masteritzat per Víctor García a Ultramarinos Mastering. 

"Principis és l'essència, l'arrel, el naixement, l'origen, el primer moment, el fonament, l'ètica, és el cor, el pensament, la veritat". 

Folk tronadet i Gregorià progressiu

Tarta Relena (Marta Torrella, veu i electrònica, i Helena Ros, veu i electrònica) neix el 2016 com un projecte de dues cantants per explorar a cappella les sonoritats de diferents estils de músiques vocals. Lluny de voler crear un segell d’allò tradicional i de definir la mediterraneïtat, Tarta Relena treballa un repertori que va des de músiques de tradició oral fins a cançons d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani.

El gener de 2019 Tarta Relena va publicar el primer treball discogràfic titulat Ora Pro Nobis (The Indian Runners, 2019), Premi Enderrock de la crítica al millor disc de folk del 2019, que consta de vuit cançons a cappella amb una presència subtil de l’electrònica. L’abril del 2020, durant el confinament, publiquen el segon treball, Intercede Pro Nobis (The Indian Runners, 2020), reconegut per Rockdelux com el millor EP nacional del 2020, que incideix en la importància del diàleg entre la veu i l’electrònica.

Tarta Relena - Las alamedas (videoclip oficial) - YouTube 

Geriona ens presenta "La màgia del cinema". El seu nom ja ho diu tot, el món del cinema i la seva música ens fan reviure mil records. Amb la música del cinema d’animació d’ahir i d’avui, i la força de la banda sonora de “The Greatest Showman” i de “Matilda” faran revolucionar a tot el públic.