Coloma Bertran Quartet

JUL
09
19:30

Coloma Bertran Quartet

Monestir de Sant Pere de Casserres

Coloma Bertran és una violinista i compositora de jazz d'esperit elèctric. Formada en violí clàssic i contemporani a l'ESMuC en un entorn estimulant que va despertar la seva curiositat i les seves inquietuds artístiques. Buscant ampliar el seu panorama musical, es trasllada a Dammarie Les Lys (França) per estudiar violí jazz al Centre des Musiques Didier Lockwood. 
És a França on descobreix la seva passió pel jazz i altres músiques improvisades i on crea les primeres composicions, fortament inspirades en la figura de qui va ser el seu mestre, el prestigiós violinista francès Didier Lockwood. 
L'any 2020 Coloma Bertran debuta en solitari amb "Nocturns i diamants" (Segell Microscopi, 2020) després de col·laborar en projectes musicals diversos como ara Càntut - Belda & Sanjosex, Les Violines, Guillem Roma, Elena Gadel, Sabor de Gràcia, Obeses i Fundación Tony Manero. 
Ja consagrada a l'escena catalana, Coloma Bertran presenta ara "Principis" (Segell Microscopi, 2022), una proposta a quartet de jazz amb influències multiculturals en la que s'acompanya de músics de dilatada trajectòria, que es va presentar el passat mes de març de 2022 a l'Atlàntida de Vic. 

Quim Abramo a la guitarra elèctrica, Franco Molinari al contrabaix, Joan Carles Aguerri a la bateria i Coloma Bertran al violí ens presenten "Principis", una mostra d'identitat sonora personal marcada i única.

Principis | Coloma Bertran - YouTube